Despre noi Abatorul Fabrica Magazine Imagini produse Ghitta Imagini produse Crist-Mar Restaurant Contact

Aniversare 25 de ani Ghitta

25 de ani impreuna

A venit timpul să vă anunțăm cu bucurie că sărbătorim 25 de ani de activitate, 25 de ani de schimbări curajoase, progres și inovație.

Cu această ocazie, dorim să mulțumim din suflet tuturor angajaților noștri, partenerilor și colaboratorilor noștri profesioniști, familiei Ghitta pentru toată susținerea, dar nu în ultimul rând, clienților noștri pentru încrederea și stima acordată fără de care brand-ul Ghitta nu ar fi ajuns aici.

Din anul 1991 încoace ne-am propus să livrăm servicii de înaltă calitate clienților noștri. Acum, cu ocazia acestui eveniment, ne reînoim promisiunea și vom munci mai mult și mai bine în următorii ani pentru a atinge acest obiectiv.

Ghitta va fi, în continuare, alături de clienții săi.

Vrem sa aniversam impreuna acest eveniment, va multumim pentru ca faceti parte din echipa Ghitta si va asteptam in magazinele noastre cu pachetul aniversar “ Carnaciori de bere Cadou”.

Va multumim !!!

Echipa Ghitta

Introducere

- 1990: se infiinteaza intreprinderea Mica GHITTA in Ardusat, judetul Maramures avand ca obiect de activitate producerea bauturilor racoritoare si fabricarea maturilor din sorg, si cresterea animalelor.

- 1991: are loc extinderea activitatii cu: transport de marfa si alimentatie publica, iar numarul de angajati creste la 6

- 1992: cumpararea prin licitatie a Fermei de Animale din Ardusat (fost A.E.I.) si popularea cu 50 de scrofite gestatnte, dotarea cu utilaje a unui punct de sacrificare animale.

- 1993: infiintarea unei carmangerii in Baia Sprie, producerea preparatelor din carne, deschiderea unui magazine propriu, cresterea numarului de angajati la 12.

- 1994: lucrari de retehnologizare la ferma din Ardusat si extinderea activitatii productive si comerciale.

- 1995: dotari cu utilaje si instalatii, cresterea calitatii produselor, dotari cu mijloace de transport (autospeciale/autoutilitare/izoterme/camioane transport animale); 15 angajati.

- 1996: marirea capacitatii de crestere a animalelor (200 capete).

- 1997: cumpararea unui imobil in Baia Mare, compus din spatiucapacitatii de productie de productie, birouri, magazine (167 suprafata construita si 500 mp teren afferent); dotari carmangerie; capacitate de productie 1 tone/zi; 40 angajati.

- 1998: cresterea capacitatii de productie la 2 tone/zi.

- 1999: cresterea capacitatii de productie la 3 tone/zi; dotare cu utilaje (masina de clipsat membrane, masina fulgi gheata, vitrine frigorifice, mijloace de transport, 47 angajati.

- 2000: demararea proiectului de investitii pentru noile grajduri de crestere a animalelor.

- 2001: continuarea investitiilor la ferma de cresterea animalelor.

- 2002: extinderea bazei de productie Ardusat, prin achizitionarea unor platforme betonate, si reamenajarea lucrarilor existente.

- 2003-2004:dotarea cu utilaje in spatial vechi de carmangerie.

- 2005: achizitionarea unui teren cu o hala, in localitatea Recea, in vederea construirii unei noi fabrici dupa un proiect din Germania. - 2007: inaugurarea noii fabrici; numar de angajati 150.

Made by